blogg ;o

Hellu folk!
Frida heter jag, 16 år från falkenberg.
Fråga mig inte varför jag skaffar denna blogg, men så får det bli.

är en ganska oseriös tjej, men ska försöka skriva så seriöst jag kan.. x)

mitt liv ser väl ungefär ut så här..


Jag går till skolan, numera gymnasiet. Helt okej än så länge dock sjukt långa dagar. kommer hem vid 20 i 5 om jag slutar klockan 4. och då är man rätt död så att säga. Efter det är det träning, för det mesta volleyboll.
sedan käka och sedan sova! - låter rätt tråkigt! och ja, det kan jag hålla med om! man är inte jätte pepp på träning när man kommer hem! men oftast är de det bästa som finns.

Hoppas verkligen på att volleybollen blir bra i år, det ser ut så iaf.
Förra volleyboll året började väldigt bra med träningsläger i Italien, landslagsläger och damlaget.
men ryggen pallade inte riktigt detta så sedan i mars har jag gått hos sjukgymnaen och tränat upp min rygg och inte fått träna något annat.. har varit väldigt segt! men också rätt skönt att se hur "ett riktigt liv" kan se ut, med fritid. detta har jag dock inte erkännt för många utan jag är frida som tränar, och var frida som längtade efter att få träna igen.. och så ´var det helt klart! jag saknade det något sjukt, jag visste inte vad jag skulle göra. men man blev rätt bekväm efter några veckor och tyckte det var jädrigt skönt!  inte lika skönt när jag väl fick börja träna.. 0,00000 i muskler och kondition, helt sjukt vad man tappar det fort.
Nu går jag iaf på volleybollgymnasiet och tränar där 2 dagar i veckan, + 3 träningar med klubben + att jag försöker hinna med innebandyn en gång i veckan, det går sådär men det är för jädrans kul så någon gång ibland får det bli.
det blir en del, men så är mitt liv! jag trivs med det, oftast iaf!

/frida dalevik ♣


RSS 2.0